Szállítással kapcsolatos információk

Szállítás

Amennyiben a szállítási cím nehezen közelíthető meg, azt kérjük előre jelezni felénk.
A szállítási díj a termék mennyiségétől, illetve a szállítási cím távolságától függ ezért kérje kedvező ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés akkor válik megrendeléssé, amikor Ön elfogadja a kiszállítás költségeit is, amely az alábbi opciókkal teljesülhet. A súlykorlátozott területre a behajtási engedély díját, a szállítási díj nem tartalmazza.

A szállítási költség a termékek méretétől, súlyától és a választott szállítási és fizetési módtól függ.
Raklap költség:
Raklap díj minden raklapos kiszállítás mellé a szállítási költségen felül felszámításra kerül. Amennyiben a vásárló a kiszállítást követő 2 hónapon belül a raklapot sértetlen és használható állapotban visszaszállítja a Szolgáltató  székhelyére, úgy a Szolgáltató annak díját a vásárló részére visszatéríti.

Bárhova kérhetek kiszállítást?
Az ország teljes területére szállítunk.
A várható szállítási időt, megrendelés követően minden esetben írásban visszaigazoljuk az aktuális készlet függvényében.

Személyes átvétel

Ön a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Webáruház telephelyén (2013 Pomáz, Budakalászi út 16.). A termék átvételének legkorábbi időpontjáról telefonon/e-mailben értesítjük. A személyes átvételre munkanapokon 7 és 16 óra között, szombaton 7 és 12 óra között van lehetősége.

A kereskedésben való átvétel ingyenes. Raklap költséget csak a helyszínen számolunk fel abban az esetben ha a Vásárló igényt tart raklapra. Nagyobb mennyiség megrendelése esetén előfordulhat, hogy az átvételt több részletben tudjuk megoldani. Ezzel kapcsolatban minden esetben felveszi a kapcsolatot az ügyintéző a megrendelővel és a részleteket, feltételeket leegyezteti.Webshopunk terméke közül nem mindegyik érhető el azonnal ! Az átvétel várható idejét minden esetben visszaigazoljuk. Kérjük, hogy mielőtt személyesen átvenné a terméket a kereskedésben, várja meg ügyfélszolgálatunk e-mailjét, hogy a termék átvehető!

Kiszállítás

Kérésére vállaljuk a megrendelt termék kiszállítását saját járműveinkkel az Ön által megadott szállítási címre, amennyiben az telephelyünk szállítási körzetébe esik.

Pomázi telephelyről történő kiszállítás esetén a megrendelés összege és összetétele alapján kalkulálják ki a szállítási díjat és erről értesítjük.

Gyártói szállítás
Barabás termékek szállítása
  • A Barabás Térkőfutár házhoz viszi a térkövet az ország egész területén, sőt nem kell egy teljes raklappal rendelnie, ha Önnek az nem lenne gazdaságos.
  • Minden esetben egyedi szállítási díj, amely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű típusától is.
  • Lehetőség van a megrendelt termékek gyári átvételére is Kiskunlacházán vagy Veszprémben.

Semmelrock termékek szállítása

  • A termékeket a gyártó kiszállítja az ország egész területén címre szállítással, ledaruzással
  • A szállítás díja bruttó 36.000 Ft
  • A szállítási díj szilárd útburkolattal megközelíthető szállítási címenként és fordulónként (0-22 tonna) értendő, nem tartalmazza a behajtási engedély kiváltását, valamint esetleges többlet állásidőt.
  • Lehetőség van a megrendelt termékek gyári átvételére is az ócsai vagy a felsőzsolcai gyárban

 

Árak

A honlapon szereplő árak gyári átvétellel értendőek és a szállítási díjat nem tartalmazzák. Tartalmazza a 27% Áfá-t, de nem tartalmazza a raklapok díját, valamint az esetleges szállítási költséget. Az árak gyári átvételi árak.

A honlapon feltüntetett árak kizárólag webshopon keresztül történő megrendelés esetén érvényesek. A kereskedés árai és a webshopon látható árak, akciók eltérhetnek egymástól.

Árképzés
A m2 árak tájékoztató jellegűek! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
A weboldalon feltüntetett árak irányárak. A megadott árak nem tartalmazzák a raklapok díját, és az esetleges szállítási költséget. A pontos árajánlatot minden esetben egyedileg, a megadott paraméterek alapján készítjük el.

Fizetés

Megrendelését előre utalással, vagy személyesen telephelyeinken készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni.